Smslån till 18 åringar. Låna pengar för första gången.

      Kommentarer inaktiverade för Smslån till 18 åringar. Låna pengar för första gången.

Om du vill låna pengar för första gången är det en bra idé att du väljer att teckna ett Smslån. Detta beror på att Smslånet är lämpligt speciellt för den unga låntagaren (helt ner till 18 år) och det första Smslånet är ofta helt ränte- och avgiftsfritt. Du kan därför prova att låna pengar för första gången utan att du ska bekymra dig om räntor och avgifter.

Smslånet är väldigt populärt bland de yngre låntagarna. Detta beror bland annat på att denna typ av lån har anpassat villkor och krav så att unga människor kan uppfylla dessa. De flesta Smslångivare ställer endast små krav till deras kunder och de flesta unga människor kan därför bli beviljade till att ta ett Smslån. Ofta ställs det endast följande krav till låntagaren:

  • Du ska vara minst 18 år
  • Du får max ha 3 betalningsanmärkningar
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige

Det är därför det är enkelt att bli beviljad ett Smslån. Många 18 åringar måste ge upp att låna pengar i både banken och på andra ställen då de flesta långivare ställer ytterligare krav på deras kunder, men kraven på Smslån är så små att de flesta unga människor kan beviljas.

Välj ett gratis Smslån första gången du ska låna pengar

Du kan med fördel välja att teckna ett ränte- och avgiftsfritt lån första gången du ska låna pengar. Många Smslångivare erbjuder att deras kunder kan få deras första lån både ränte- och avgiftsfritt. Många väljer därför att prova att låna pengar genom att teckna ett mindre Smslån. Om man grips av möjligheten att låna pengar kan man senare välja att teckna större belopp med en längre löptid. När man har gett sig in i lånevärlden är det liten sannolikhet att man blir negativt överraskad. Smslånet är därför ett väldigt lämplig nybörjarlån.